O le aofaʻi faʻainisinia fausaga uamea e matua tele, faʻafefea ona siaki le lelei ma mautinoa?

E 8 tulaga taliaina:
[1] Faʻatonutonu lelei le uta faufale o le taualuga, fola ma le faʻavae, e le sili atu i le gafatia o laʻau, faʻalava, fola ma le laupapa o le taualuga.A maeʻa le faʻavaeina o iunite avanoa, o le va i le va o le fola o le koluma ma le pito i luga o le faavae e tatau ona sasaa i le taimi o le sima maʻa lelei, grouting, ma isi.
[2] O faʻamatalaga o faʻamau e pei o le faʻatulagaina o faʻamau, faʻavae faʻavae, maualuga ma taula taula e tatau ona fetaui ma manaʻoga talafeagai.O le faʻatagaina o le faʻatagaina o le maualuga o le lagolago o le faavae o le 3 mm, o le faʻatagaina o le faʻatagaina o le taula taula o le 5 mm, o le faʻatagaina o le faʻaagaga o le pu e 10 mm, ma le faʻatagaina o le faʻatagaina o le umi faʻaalia o le taula taula o le 0-30 mm.
[3] E tusa ai ma le tulafono o le taliaina mo le inisinia fausaga uʻamea, o le faʻafesoʻotaʻi luga e tatau ona le itiiti ifo i le 70% o le suʻisuʻi totonu, ma le mamao i le va o suʻega itu e le tatau ona sili atu i le 0.8mm.
[4] A maeʻa ona ulufale vaega i totonu o le saite, siaki taimi talafeagai le maualuga o le faapalepale o le tuʻu saʻo ma le faʻafefe o le uʻamea uʻamea ma le faʻamalosi tagata, siaki le faʻaogaina o le faʻaogaina o le koluma uʻamea ma le verticality o le koluma, ma faʻapea foʻi. e mana'omia le i totonu o le tau fa'ataga fa'asagaga mo koluma vaega tele.
[5] O le va'aiga tu'usa'o o le fa'alava fa'alava uamea o lo'o i totonu o le 1/5 o le maualuga atoa o le va'a, ma o le fa'atagaina o le fa'atagaina o le maualuga o le ve'a o lo'o i totonu ole 1/1500.
[6] O le faʻapipiʻiina o faʻamau faʻavae uamea e manaʻomia ai le faʻaogaina o maea matagi, winches ma isi meafaigaluega e faʻamautinoa ai lona mautu.A mae'a ona fa'apipi'iina, e tatau ona fa'apipi'i i le taimi e fa'apipi'i ai se fa'asologa o faiga lagolago e pei o lagolago koluma, o nonoa, ma lagolago taualuga.Afai e mafai, e mafai ona faʻapipiʻi purlins taualuga, lea e mo le mautu o le faʻavaa uʻamea atoa.
[7] E manaʻomia foʻi le siakiina o le taualuga o le taualuga, lagolago faʻasolosolo, lagolago faʻasolosolo ma fesoʻotaʻiga lima lagolago, e vaʻai pe faʻapipiʻi le puipui puipui, lagolago faʻasolosolo, fesoʻotaʻiga lagolago, ae siaki foi le fesoʻotaʻiga ma le numera o le koluma uʻamea.
[8] Su'esu'e taimi le tulaga feso'ota'iga ma le numera o le lagolago fa'alava, tootoo fa'amau ma'a'a ma poutū o le taualuga.

22


Taimi meli: Me-11-2022